Har merkevaren din et design som fortjent?

Undersøkelser viser en målbar sammenheng mellom investering i design og virksomhetens
økonomiske resultater. Bedrifter som kutter investeringer i design minsker derfor
sine muligheter for vekst og utvikling. Se noe av det vi har levert innen grafisk design

GRAFISK DESIGN

Grafisk design handler om å skape en tydelig visuell identitet, som gir en helhetlig og positiv opplevelse. Dette gir igjen relevante og sterke merkevarer, som tar større markedsandeler, og gir langsiktige konkurransefordeler for bedriften.

Lindseth jobber med utvikling av merkevarestrategier, som visualiseres gjennom grafisk design av identitetsprofiler og konsepter. Identitetene vi skaper skal gi deg tydelighet og posisjon – som gjør at du blir foretrukket – igjen og igjen.

Se noe av det vi har levert innen grafisk design

 

ILLUSTRASJONER spisser budskapet

Unik løsning – ekte saker Blyanten er vårt verktøy og symbol på at vi leverer ekte håndverk. Lindseth har illustratører som kan visualisere ditt budskap på ulike vis; som klassisk illustrasjon, i kobling med digitale uttrykk, i kombinasjon med foto osv. En illustrasjon forteller historier og forsterker budskapet.  I dagens kommunikasjonsbilde er tegninger en dramatisering som skiller seg ut fra omgivelsene og gir fantasien spillerom.

 Avistegninger og bokillustrasjoner Med unik strek setter vi ting på spissen og fremhever det spesielle i situasjonen. Lindseth har mangeårig oppdrag som tegner for Trønder-Avisa, og har også illustrert mange bøker og publikasjoner for forfattere og forlag. 

 Portretter egner seg som gave til ”runde dager”, eller som hedersbevisning når det skulle være aktuelt. Som kunde står du fritt i å velge uttrykket og stemningen i portrettet. Det vi trenger, er en beskrivelse av hva du ønsker, samt et tydelig foto av personen som skal portretteres. Mangler du foto, så kan vi ordne det også.

 Visualiser dine idèer En god idè krever ofte forklaring for å bli forstått. For å tydeliggjøre, kan vi bistå deg med en beskrivende illustrasjon; skape et bilde av hvordan du tenker, og hvordan det ferdige resultatet kan framstå. En gjennomarbeidet illustrasjon er et nyttig verktøy både i forhold til samarbeidspartnere, potensielle kunder, finansiering, media osv.

 Tegn en prosess Forenkling gjennom illustrasjon- og symbolbruk kan bidra til at kompliserte produkter og prosesser blir forstått.  Vi har erfaring med visualisering av problemstillinger på ulike nivå. Sammen med deg blir vi enige om mål og mening, motiver og tegnestil. Kom med utfordringen, sammen skaper vi løsningen.

Se noe av det vi har levert innen illustrasjon

 

FOTO – som eget uttrykk, eller i kombinasjon med grafisk design

Det handler om mer enn “et fint bilde” og et kreativt godt design. Først og fremst handler det om kommunikasjon – om å treffe målgruppen med tiltenkt budskap. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men gir viktig oppmerksomhet.

Reklame- og kampanjefoto Som kreativ partner knekker vi nøtter og skaper nye scenarier sammen med deg. Alle løsninger er basert på kunnskap om deg, og dine behov.

Reportasje eller dokumentasjoner Spennende ting på gang? Kanskje bør det formidles til andre – eller iallefall dokumenteres? Vår fotograf kan leies inn til kortere eller lengre oppdrag, gjerne til avtalt pris.

Illustrasjonsfoto til bøker og magasiner Vi bistår med idéer til motiv og kan skaffe foto fra eksterne fotobyrå, ta bilder i eget studio, eller dra ut på oppdrag.

Flyfoto på bestilling Vi leier småfly eller helikopter for fugle-perspektiv over større områder eller store folkemengder – for eksempel til arrangement- eller turistinformasjon. Flyfoto er også velegnet for å vise disposisjon av areal eller bygningsmasse, eventuelt som alternativ til kart.

Et unikt billedarkiv fra regionen Vi har et unikt arkiv med naturbilder og arrangementsbilder, hovedsaklig fra Inn-herredsregionen. Men spør oss gjerne om motiv fra hele landet. Vår fotograf er mye på farten.

Se noe av det vi har levert innen foto

 

REKLAME av alle slag

Hva vekker oppmerksomhet og hva bidrar til å knytte langsiktige bånd mellom kunden og din merkevare? Kanskje påvirker du kundens hjerte med en personlig hilsen, en treffsikker gave, en appellerende annonse eller trykksaker med særpreg. Bare fantasien setter begrensninger.

Trykk saker og ting Muligheter for særpreget design på trykksaker er mange. Med bretting, lakkering, gullfoliering, preg, stans, laminering og all verdens innbindingsmetoder og papirtyper, dekkes alle dine ønsker og behov. Det gjelder bare å finne den “perfekte” løsningen akkurat for din merkevare og ditt budskap. Papiret og effektene du velger bør understøtte budskapet og det inntrykket du ønsker at kunden din skal sitte igjen med. Resirkulert papir sender et helt annet signal enn for eksempel gullbelagt tekst
med speilblank overflate.

 Hva vekker DIN kundes oppmerksomhet? Vi i Lindseth hjelper deg gjerne med idéer, budskap, illustrasjoner, design og valg av løsninger.

Se noe av det vi har levert innen reklame