Tidløs og annerledes

Lindseth reklame AS ble etablert i 1982 av reklamemannen og tegneren Svein Roar Lindseth. I tretti år har byrået vært en sentral kommunikasjonspartner i Midt-Norge. I løpet av disse årene har vi vokst med alle faser av bransjens utviklingstrinn; fra klipp og lim, med håndverksmessige metoder, til dagens digitale og nettbaserte medieverden. Vår visjon handler om å skape applaus for deg som kunde, og vi vet at lykkes du, så lykkes vi.

Det lille, store byrået…

I Lindseth er vi ett lag som løser alle dine oppgaver, uavhengig av medievalg. På den måten sikrer vi å beholde den røde tråden i dine løsninger. Vi som jobber i byrået, representerer en bredt sammensatt kompetanse som vet å gi deg gode råd og effektive løsninger på de fleste områder.

Selv om vi ikke er blant de aller største aktørene i bransjen, så liker vi å kalle oss ”det lille, store byrået”. Dette fordi vi er en del av det store kompetansemiljøet i Drivhuset, og enkelt kan utvide kapasiteten, om det skulle trengs. Her kan du dra veksler på over tjue dynamiske bedrifter som utfyller hverandre. Mer om Drivhuset finner du på www.drivhuset.as.

Fire fagfelt gir full pakke.

Hos oss får du produkter og tjenester innen fire fagfelt; rådgivning, grafisk design, skilt og dekorer samt web. Når vi har valgt å dele oss inn slik, er det ikke fordi vi jobber adskilt. Snarere tvert i mot. Inndelingen gjør det bare enklere å forklare hvem som er flinke på hva.

Prøv oss gjerne samlet på alle fire felt, eller ett og ett om du skulle ha behov for det.

Maskoten vår

Vi har siden 80-tallet polert og stelt på vår 2CV – byråets maskot. For oss symboliserer den lille franske rariteten både kreativitet, originalitet og tidløst design. Verdier vi mer enn gjerne ønsker å identifiseres med.

CITRÖEN 2CV – VÅR MASKOT
ble produsert fra 1948 til og med 1987. Bilen er kjent for sin karakteristiske form. Selv om bilen var enkel, hadde den teknisk avanserte løsninger med tannstangstyring og uavhengig fjæring på alle fire hjul.

Bilen var kjent for å kunne ta seg frem i all slags terreng og ble benyttet til flere spesielle ekspedisjoner. I 1958 – 1959 reiste to unge franskmenn (Jean-Claude Baudot og Jacques Séguèla) jorden rundt i en Citröen 2CV.