Tekst og bilde – i samspill

Det handler om mer enn “et fint bilde” og et kreativt godt design. Først og fremst handler det om kommunikasjon – om å treffe målgruppen med tiltenkt budskap. Kreativitet er ikke et mål i seg selv, men det gir viktig oppmerksomhet.

Reklame- og kampanjefoto

Som kreativ partner knekker vi nøtter og skaper nye scenarier sammen med deg. Alle løsninger er basert på kunnskap om deg, og dine behov.

Reportasje eller dokumentasjoner

Spennende ting på gang? Kanskje bør det formidles til andre – eller iallfall dokumenteres? Fotograf kan leies inn til kortere eller lengre oppdrag, gjerne til avtalt pris.

Illustrasjonsfoto til bøker og magasiner

Vi bistår med idéer til motiv og kan skaffe foto fra eksterne fotobyrå, ta bilder i eget studio, eller dra ut på oppdrag.

Flyfoto eller droneopptak

Vi leier småfly eller helikopter for fugleperspektiv over større områder eller store folkemengder – for eksempel til arrangement- eller turistinformasjon. Flyfoto er også velegnet for å vise disposisjon av areal eller bygningsmasse, eventuelt som alternativ til kart. I dag er droneopptak en kostnadseffektiv løsning som gir samme mulighetene som flyfoto. Vi er opptatt av at de vi bruker til droneopptak har oppdaterte lisenser for å fly.

Tekster som treffer

Vi kan hjelpe deg å formulere budskap som treffer akkurat din kundegruppe. Lindseth reklame har et nettverk av journalister, tekstforfattere og innholdsleverandører for web. Sammen finner vi den som passer dine utfordringer best.

Ta kontakt med en av oss hvis du har spørsmål eller send en henvendelse på [email protected].