Grafisk design

Grafisk profil – en del av din identitet

Med en solid og troverdig merkevareidentitet kommuniserer bedriften din bedre med markedet og får langsiktige konkurransefordeler.

Identitetene vi skaper skal gi deg tydelighet og posisjon – som gjør at du blir foretrukket igjen og igjen.

Lindseth Reklame har utformet flere selskapsprofiler, logoer, reklamekampanjer og trykksaker for mange små og store bedrifter.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

Illustrasjon

Velger du illustrasjon istedenfor foto, kan det gi bedriften et genuint uttrykk og forsterke din profil.
Vi skaper alt fra enkle ikoner til visualisering av prosesser. Elementene kan også videreføres til en animasjon, eller bli en vignett i en film.

Trenger du hjelp til å tydeliggjøre din idé? Vi kan bistå med en beskrivende illustrasjon; skape et bilde av hvordan du tenker, og hvordan det ferdige resultatet kan framstå. Sammen med en gjennomarbeidet tekst og et godt grafisk uttrykk skaper vi et nyttig verktøy – til presentasjon mot samarbeidspartnere, potensielle kunder, finansiering, media eller andre målgrupper.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

Profilering / Markedsføring

Hva vekker oppmerksomhet og hva bidrar til å knytte langsiktige bånd mellom kunden og din merkevare?

God markedsføring krever en gjennomtenkt strategi. Vi i Lindseth Reklame hjelper deg gjerne med fokus, budskap, illustrasjoner, design og valg av løsninger. Kanskje påvirker du kundens hjerte med en personlig hilsen, en treffsikker gave, en appellerende annonse eller trykksaker med særpreg?

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt