Skilt og dekor

SKILT OG DEKOR – mange produkter, uante muligheter

Vi har bransjens kanskje mest erfarne stab – som skreddersyr løsningen tilpasset ditt behov. Mulighetene er mange og variasjonene store.Det vi ikke kan levere som standardiserte løsninger, kan vi skape – tilpasset ditt behov.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

BILREKLAME er god investering

Firmabilen er ditt mobile visittkort – synlig over alt hvor du ferdes. Du kan få alt fra små logomerker til heldekking av biler og tilhengere i alle størrelser. Noen anvender også bilen til kampanjereklame, og bytter budskap etter behov. Vi kan også printe ditt design – noe som gjør bilen til et spennende medium, og som kan skape ekstra oppmerksomhet.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

VINDUSDEKOR til både innvendig og utvendig bruk.

Vindusdekorer kan ha forskjellige hensikter. De kan skjerme helt eller delvis for innsyn, blokkere eller slippe inn lys, de kan dekorere og ha en profilerende effekt. Frosting med print og utskjæringer er en populær løsning.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

Gjør klar for fest med BANNER OG FLAGG

Har du noe spennende på gang? Flagg og store bannere kan være flott å se på og vil synes godt. Vi designer, produserer og kan montere direkte på bakken, på bygg eller henge opp i stolper.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

ARENAREKLAME

Er du sponsor eller støttespiller til lokale lag eller foreninger? Det kan gi gode muligheter til profilering, både på banen og deltakerne. Eller kanskje du trenger plakater, skiltsystem, bannere eller flagg for å markere et eget arrangement? Du får hjelp til design, materialvalg og montering. Vi vet hvilke løsninger som lønner seg for størst mulig effekt, og kan komme på befaring og ta mål.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

MESSEMATERIELL – skreddersydd og fleksibelt

Skal du delta på messe, martna eller et annet arrangement? Vi planlegger, tegner og leverer eksponeringsløsninger for ulike behov. Våre designere tenker gjennomført kommunikasjon og profilering, og kan foreslå virkningsfulle løsninger. Hos oss får du bærbare, hurtigmonterte rollups og andre displaysystemer eller komplette messeløsninger og heldekkende veggdekorasjoner.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

FOTOTAPET kan gi dine lokaler en ny dimensjon

Enten det gjelder møterom, korridorer, butikklokaler eller kontorer, så vil et heldekkende veggmotiv tilføre rommet en ny stemning. Natur og landskap er ofte valgt som motiv, samt historiske bilder eller profilerende illustrasjoner og designelementer. Mulighetene er mange. Vi finner den optimale løsningen sammen.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

Utvendig og innvendig SKILT

Lindseth leverer alle typer skilt og dekorer – til både utvendig og innvendig bruk. Våre leveranser er av høy kvalitetsmessig utførelse, og spenner fra enkel foliedekor og aluminiumsskilt til mer avanserte løsninger med skreddersydd design og belysning. Vi leverer også taktil merking.

Kvalitet og omtanke i utformingen er avgjørende for et godt resultat. Det er viktig å sikre gode tekniske løsninger samt riktig materialbruk – også med hensyn til fasadens byggematerialer. 

 

SKILTPLAN OG SØKNADSPLIKT

I forretningsområder skal det, i henhold til vedtektene, utarbeides en skiltplan. På bygninger med flere leietagere bør det være en ensartet utførelse på skiltene. Dette kan sikres gjennom en helhetlig plan for eiendommen.

Oppføring av skilt og reklameinnretninger er søknadspliktig. Lindseth Reklame er sertifisert og har lang erfaring på dette området. Vi kjenner også reglene for universell utforming. Vi tar gjerne et møte og en befaring før vi designer skiltløsninger. Så får du et forslag til godkjenning, før vi produserer og monterer. Vi tar oss av hele jobben om det er ønskelig, eller vi kan levere til kunde i samarbeid med flere.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt

 

SPESIALPRODUKSJONER – gi oss gjerne en utfordring

Har du en god idé til et produkt eller et uttrykk, som kan virke profilerende for din bedrift? Vi er svært fleksible på hva vi kan levere. Gi oss en utfordring, så skal vi gi deg et tilbud på en løsning. Sammen kan vi også utvikle en prototype, dersom du ønsker det.

Se våre eksempler for inspirasjon eller ta kontakt