«Det starta med ei lita sag og ei jekt på Gipling i Venneshamn…».

Da Byggmakker ville fortelle den lange og innholdsrike historien om bedriften, så valgte vi å bruke hele den 9 meter lange møteromsveggen!
«Det starta med ei lita sag og ei jekt på Gipling i Venneshamn…». Da Byggmakker ville fortelle den lange og innholdsrike historien om bedriften, så valgte vi å bruke hele den 9 meter lange møteromsveggen! Langs en tidsakse – fra 30-tallet og fram til i dag – la vi bilder og beskrivende tekster. Vi syns det ble både profilerende, lekkert og et informativt møterom.
Takk for oppdraget Byggmakker!
Bildet viser Vigdis Nordtømme og Per S. Lindseth under workshop med NOEN.

Om å bygge en sterk merkevare

Steinkjerbedriften NOEN har gjennom forskning og lang erfaring utviklet en behandlingsmetode for personer med kognitiv svikt eller demens. Det er et helhetlig opplegg som virker

Les mer »

VI HAR MYE Å FEIRE!

Lindseth reklame er 40 år i år, og benyttet anledningen til å markere jubileet med en festlig sammenkomst for ansatte med følge. Det, i kobling

Les mer »
Hege og Vigdis forran O2-huset

Nav valgte Lindseth reklame

– Heldige oss som har fått skilte, merke og designe dekorer for det splitter nye O2-huset i Steinkjer. Vigdis Nordtømme smiler fra øre til øre, og fryder seg over det prestisjetunge oppdraget.

Les mer »

Godkjent Miljøfyrtårn-bedrift

Vi kan med stolthet fortelle at vi er godkjent Miljøfyrtårn-bedrift. Dette er en viktig milepæl for Lindseth reklame og våre kunder, som skal føle seg trygge på at vi leverer og driver etter miljøkriterier for vår bransje.

Les mer »