«Det starta med ei lita sag og ei jekt på Gipling i Venneshamn…».

Da Byggmakker ville fortelle den lange og innholdsrike historien om bedriften, så valgte vi å bruke hele den 9 meter lange møteromsveggen!
«Det starta med ei lita sag og ei jekt på Gipling i Venneshamn…». Da Byggmakker ville fortelle den lange og innholdsrike historien om bedriften, så valgte vi å bruke hele den 9 meter lange møteromsveggen! Langs en tidsakse – fra 30-tallet og fram til i dag – la vi bilder og beskrivende tekster. Vi syns det ble både profilerende, lekkert og et informativt møterom.
Takk for oppdraget Byggmakker!
Hege og Vigdis forran O2-huset

Nav valgte Lindseth reklame

– Heldige oss som har fått skilte, merke og designe dekorer for det splitter nye O2-huset i Steinkjer. Vigdis Nordtømme smiler fra øre til øre, og fryder seg over det prestisjetunge oppdraget.

Les mer »

Godkjent Miljøfyrtårn-bedrift

Vi kan med stolthet fortelle at vi er godkjent Miljøfyrtårn-bedrift. Dette er en viktig milepæl for Lindseth reklame og våre kunder, som skal føle seg trygge på at vi leverer og driver etter miljøkriterier for vår bransje.

Les mer »