Byggmakker

Kontorlokaler og butikkanlegg inne og ute + lager: Design / Vindusdekorer / Veggdekorer / Merking / Skilting / Bildekorer / Trykksaker

Byggmakker er en av våre største kunder – og også en av våre eldste

Lindseth Reklame var med på utviklingen av Byggmakkers pilotbedrift tidlig på 80-tallet. Arnfinn Kolberg og Gunnar Severeide – med sitt byggevare-firma her i Steinkjer – ledet denne prosessen, og vi fikk være med. Vi utviklet profilhandbøker og butikk-konsepter for kjeden, og vi produserte DM-er som gikk i posten til kunder over hele landet.

 

Siden den gang har vi vært stolt samarbeidspartner og leverandør av markedsmateriell til kjeden.

Det har medført store, flotte oppdrag for oss. Senest i 2020 utarbeidet vi kjedens skiltmanual – og har gjennom mange år reist land og strand for å montere skilt og dekor. Og vi trives fortsatt i hverandres selskap.

Byggmakker skiltmanual

Flere prosjekter