Landbruksdirektoratet

Presentasjonsmal / Skilt og dekorer

En av våre mange naboer og kunder i InnoCamp – Landbruksdirektoratet – er en stor og viktig aktør for regionen. Oppgaven deres er å gi faglige råd, iverksette landbrukspolitikk og legge til rette for landbruket og matindustrien.

I samarbeid med interiørarkitekt har vi blant annet levert store vindusdekorer til direktoratets møterom og hvileområder. Motivene speiler noen av deres ansvarsområder; granskog, skogbunn og kornåker. Dekorene hindrer innsyn, samtidig som de er dekorative og tilfører farge, lunhet og trivsel til arbeidshverdagen.

I tillegg er alle vinduer inn til kontorene forskriftsmessig merket og profilert.

Vi har også vært med på å utvikle en presentasjonsmal for avdeling skog, med tilhørende grafikk.

 

Flere prosjekter